Hvad får du på kurset?

Du har travlt som aldrig før. Du drukner i opgaver, har svært ved at sige ‘NEJ’ og det går ud over arbejdsglæden, samarbejdet og effektiviteten.

Med Workminds kursus i Mindfulness, får du effektive værktøjer til at tøjle stress og holde hovedet koldt under pres.

På kurset lærer du at holde fokus på nuet, at give din krop opmærksomhed og arbejde med de tanker, der opstår og som ofte kan blive meget forstyrrende og som påvirker vores humør og dagligdagsaktiviteter. Ved hjælp af træning i mindfulness og blid yoga, samt viden om stress, lærer du, hvordan du kan skabe mere balance i dit liv, forbedre dit helbred og livskvalitet samt øge din performance og trivsel på arbejdet.

Kurset henvender sig til alle, der gerne vil træne mental sundhed, uanset baggrund, alder eller erfaring. Det er et videnskabeligt 8-ugers program, der beviseligt forebygger og reducerer symptomer på stress, depression og en række andre lidelser.

Underviser: Psykolog og MBSR-lærer Hanne Voldby Jensen

Tilmelding:  Send en mail til hanne@workminds.dk

Kurset er et MBSR- kursus (Mindfulness Baseret Stress Reduction), som er evidensbaseret  og også et beskyttet varemærke, som ejes af Dr. Jon Kabat- Zinn, University of Massachusetts.  I Danmark varetager Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet uddannelsen til MBSR-lærer, og det er også her Hanne har taget sin uddannelse.